zondag 26 oktober 2008

Overnachten in het ziekenhuis

Vanochtend ging het niet veel beter. Ik heb wel redelijk kunnen slapen, maar ben nu weer benauwd. In de ochtend ben ik met pappa mee gegaan naar het ziekenhuis en daar moest ik ook blijven slapen. Mamma is op bezoek gekomen en ook opa en oma de gans met jesse. Daarna zijn ze weer nar huis gegaan en was ik alleen met pappa. Ik had geen zin om te eten. Ik heb wel gedoucht. Om de drie uur krijg ik een spray en nog twee keer per dag een medicijn. Toen ik moest gaan slapen om zeven uur wilde ik niet. Ik was wel heel moe,maar ik zei tegen pappa dat ik wilde spelen. Om acht uur moest ik wakker worden. Toen werden er buisjes voor de urstof in mijn neus gedaan. Dat was niet leuk. Om negen uur werd ik weer wakker omdat ik weer mijn spray kreeg. Ook toen wilde ik eigenlijk weer spelen, maar ik ben wel snel in slaap gevallen.