vrijdag 21 maart 2008

Korsten op mijn handen, maar toch op vakantie

Vannacht heb ik gelukkig goed geslapen. Ik heb nu wel een mooi pak aan met slapen. Ik was vanochtend bijna weer helemaal beter. Ik voelde me goed en had weer allerlei praatjes. Daarom hebben pappa en mamma besloten om toch vandaag maar op vakantie te gaan.

Nou dat hebben we geweten ook hoor. We zijn pas weggegaan op het moment dat ik in de middag geslapen had. En dat werd dus vrij laat. Daarna zijn we dan flink in de file terecht gekomen en onderweg hebben we nog moeten stoppen om Jesse eten te geven. Jesse had namelijk honger gekregen. Daardoor kwamen we vrij laat aan in Bospark Beekbergen. Wij waren de laatste die aankamen.

We hebben toen patatjes gegeten en ik mocht toen in 1 kamer slapen samen met Martijn en Aimee.