maandag 7 januari 2008

oh what a night

Twee zieke kinderen. Jesse is al wat verkouden en kan dan niet goed drinken aan de borst en het slapen is ook moeizaam. Jarno heeft koorts en wordt wakker doordat Jesse wakker wordt. Afgelopen nacht wel zo'n 5 keer uit bed geweest. Erg vermoeiend dus. Jarno had in de ochtend ook nog koorts en heeft de ochtend alleen maar op schoot gezeten om tv te kijken. Jesse slaapt ondertussen ook rustig en het lijkt er dus op dat Anouk en ik even een rustig moment hebben om bij te komen. Nou maar hopen dat ze allebei snel beter zijn.

2 opmerkingen:

Gabriela zei

hoi!

ik ben blij om dit soort berichtjes te lezen (ondanks het feit dat het voor jullie minder leuk is)...maar dan weet ik tenminste waar ik me op moet voorbereiden!!!!!!!!!!!!

ik hoop dat de kids snel beter worden!!!!

Slimpie zei

Tja,
zeker als ze ziek zijn kunnen ze vaak wakker worden.
Maar goed, dat hoort er bij.