dinsdag 1 januari 2008

Hello World. Ik ben Jesse

Jullie zullen mij nog niet kennen, maar ik ben Jesse. Ik ben geboren op 1e kerstdag. Mijn pappa, mamma en broertje zijn erg blij met me. Ik maak het ze nog wel eens moeilijk door vaak te komen voor eten. Vooral voor mamma is dag erg vermoeiend. Pappa slaapt wel verder als die mij uit bed heeft gehaald. Mijn broertje Jarno is ook wel erg lief. Hij geeft me veel kusjes en ik heb al meerdere keren bij hem op schoot gelegen. Pappa heeft daar ook een mooie foto van gemaakt en zal die binnenkort wel op de website zetten. Alleen daar moet hij wel even de fut voor hebben. Afgelopen nacht heb ik me echter voorbeeldig gedragen en hebben pappa en mamma wat kunnen bijtanken. Ondertussen heb ik al mijn directe familie al kunnen ontmoeten. En daar waren wel wat druktemakers bij.
Morgen kan mijn pappa ook eindelijk contact opnemen met de drukker voor de kaartjes en dan worden ze daarna pas verstuurd. Maar pappa en mamma moeten ze nog wel in elkaar zetten.