zondag 23 december 2007

Ouwehands Dierenpark

Vandaag lekker met pappa naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen gegaan. We gingen daar naar toe samen met Oom Fred, Dani, Floortje, Alex, Oom Max, Jasper en Eefje. Mamma bleef lekker thuis en helaas was Tabita er ook niet bij.
Het was heel gezellig. Pappa en ik kwamen gelijk met oom Fred aan. Op oom Max moesten we nog even een tijdje wachten. Daarna zijn we eerst even koffie gaan drinken. Daar heb ik binnen al in de ballenbak gespeeld. Daarna zijn we een hoop dieren wezen kijken en ongeveer 12 uur zijn we wat gaan eten in speeltuin/restaurant. Daar heb ik een hele lange tijd gespeeld. Om ongeveer drie uur gingen we weer weg. Nog even door de dierentuin gelopen en daarna de auto in. Oom Fred en oom Max gingen nog pannenkoeken eten, maar pappa en ik gingen naar huis toe. Na ongeveer 5 minuten ben ik in slaap gevallen en heb ruim een half uur geslapen. Daarna heb ik thuis nog even wat buiten gelopen. Na het eten van patatjes en een frikandel moest ik gaan badderen en om zeven uur naar bed. Maar ik slaap nu nog niet. Ik heb een beetje moeite om te gaan slapen.