woensdag 26 december 2007

Ik heb een broertje

Ik wist het al een hele tijd. Ik krijg er een broertje erbij. Gisteren is hij geboren. Ik ben gisteren al naar het ziekenhuis geweest om naar hem te kijken. Vandaag is Jesse samen met mijn mamma thuis gekomen. Ik heb al een paar keer geholpen met het verschonen van een luier en ik heb vanmiddag mamma brood gebracht op bed om te eten. Ook heb ik Jesse al heel vaak een kusje gegeven.
Jesse is nog niet veel beneden geweest. Hij is vooral boven of in zijn eigen bedje of bij mamma in bed om te eten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jarno van harte gefeliciteerd met je broertje Jesse hopelijk groeit hij voor jou wat snel zodat je lekker met hem kan spelen groetjes hanny van de beestenboel en ook papa en mama feliciteren hé

Slimpie zei

Dank je wel, ik zalhet doorgeven aan Anouk en aan pappa