vrijdag 14 december 2007

Eindelijk slapen in mijn nieuwe kamer

Eindelijk was het zover dat ik in mijn nieuwe kamer kon gaan slapen. Dat was wel erg cool. Ik heb dan ook lekker de hele nacht doorgeslapen. Mamma was ondertussen nog met de andere leidsters van de creche uit eten gegaan en ik was dus alleen met pappa thuis. Nou ik heb het hem niet al te moeilijk gemaakt.
Ik was eerst in mijn oude kamer en daar was mijn bed niet meer. Dus ging ik daar maar even op de grond liggen. Maar daarna ben ik eerst met pappa naar zolder gegaan en hebben we nog in mijn nieuwe kamer gespeeld. Daar staat ook al mijn nieuwe bed, maar daar mag ik nog niet in slapen. Wel kan ik lekker springen op het bed of in de kast verstoppen. Ik kan namelijk helemaal in de kast staan. Dat is dus wel cool. Misschien dat pappa nog wel wat foto's gaat nemen zodat je mijn nieuwe kamer kan zien. Poeh en Teigetjes zijn er overal.