donderdag 22 november 2007

Weer in de AA

Het was enige tijd geleden dat ik voet in de AA toren had gezet. Dit keer was het wel een beetje vreemd, omdat het sinds mijn eerste werkdag destijds (meer dan 8 jaar geleden) niet was voorgekomen dat ik in de hal heb moeten wachten. Toch wel een beetje jammer, want dan had ik even langs wat mensen kunnen lopen en gedag zetten.
Reden voor mijn bezoekje aan de AA was dat ik met een aantal mensen uit zou gaan en ik ze dus daar kwam ophalen. Tijdens het wachten (rond 17.30) kwam ik uiteraard wel wat bekende gezichten tegen (oa. ook van andere hyvers). Bij de een was het dan even een korte groet, bij de ander een iets langer gesprek. Zo ging dan bij de een het leven gewoon door, de ander ging een sabbatical nemen en op rondreis door zuid Amerika. Na enige tijd kwamen "mijn gezelschap" naar beneden en was het op naar het plein om wat te gaan eten.
Een gezellig avond waarbij het wonderwel goed uit te houden was om buiten te eten (uiteraard met jas en en bij een straalkachel in de buurt). Daarnaast het nodige bijgepraat en geroddeld.