dinsdag 25 september 2007

CenterParcs vakantie Erperheide

Vrijdag 14 september
We gaan op vakantie. Oma slim komt naar ons toe en om half twaalf gaan we richting erperheide in belgie. Het is allemaal wel vreemd hoor. Ik ben dan in de avond erg onrustig. Als pappa er is roep ik om mamma en als mamma er is roep ik om pappa. Ik lig ook nog een tijd bij pappa en mamma in bed en pappa en mamma liggen ook bij mij op de kamer. Niemand slaapt deze nacht lekker.
Zaterdag 15 september
We blijven wat op het park om bij te komen van de nacht. In de middag mag ik spelen in de baluba van centerparcs. Dat is wel heel leuk, want er zijn autos, reuze legoblokken, grote glijbanen, veel dingen om in de klimmen en een foamfactory. Deze avond ben ik nog wel onrustig, maar ben ik wat makkelijker stil te krijgen.
Zondag 16 september
Koopzondag in peer. Nou dat is ook niet veel hoor. We hebben even wat rondgelopen en waren al snel weer klaar met de koopzondag. Ik heb daarna nog gespeeld in de baluba. Ik ben zelfs met pappa van een hoge glijbaan geweest. Vannacht slaap ik al wat beter. Als ik wakker wordt, dan kan ik daarna weer snel in slaap gebracht worden.
Maandag 17 september
Met zijn allen lekker wezen shoppen in maasmechelen. Ik ben bezig geweest met rondrennen en het klimmen op banken.
Dinsdag 18 september
Vandaag was het weer wat slechter. In de ochtend ben ik met mamma en pappa wezen zwemmen in de AquaMundo en in de middag heb ik lekker gespeeld in de Baluba. Ook nu weer met pappa van de glijbaan geweest.
Woensdag 19 september
Naar Valkenswaard geweest en daar hweb ik weer wat kleren gekregen van mamma en oma.
Donderdag 20 september
Afgelopen nacht weer kort geslapen. Ik ben in de ochtend weer vroeg naar bed gegaan en in de middag weer gaan zwemmen. Dit keer ben ik ook van de grote glijbanen afgegaan samen met mijn pappa. Dat was erg cool en ik elke keer als ik weer beneden was, wilde ik gelijk weer opnieuw van de glijbaan af.
Vrijdag 21 september
Helaas vandaag alweer naar huis toe.